My Lender Oy

My Lender Oy on suomalainen kuluttajarahoitusta tarjoava rahoitusalan kasvuyhtiö. Tarjoamme
parempia oman talouden vaihtoehtoja muuttuvassa maailmassa.

“Olemme suomalainen rahoitusalan kasvuyhtiö. Jo yli 50 000 asiakasta on käyttänyt palveluitamme vuodesta 2015 lähtien.”

Kumppanisi elämän talousasioissa

My Lender on suomalainen rahoitusyhtiö

My Lender Oy on suomalainen kuluttajarahoitusta tarjoava rahoitusalan kasvuyhtiö. Uskomme eettiseen lainatoimintaan ja haluamme nostaa asiakkaidemme elämänlaatua älykkäillä ratkaisuilla. Tavoitteenamme on olla asiakkaan kumppani kaikissa elämän talousasioissa.

Tarjoamme vakuudettomia kulutusluottoja vastuullisesti aina 30 000 euroon saakka.

Suomalainen asiakaspalvelutiimimme palvelee asiakkaitamme nopeasti, tehokkaasti ja ystävällisesti. Palvelumme perustuu tehokkaaseen tietojärjestelmien ja hyödyntämiseen. Lainanhakijana saat alustavan lainapäätöksen heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen.

Olemme kokeneita rahoitusalan ammattilaisia

Vakavarainen ja ihmisläheinen

MyLenderin johto koostuu kokeneista rahoitusalan ammattilaisista ja tavoitteenamme on kasvaa keskeiseksi toimijaksi Suomessa. MyLender on perustettu syksyllä 2015 ja merkittävänä omistajanamme on kansainvälinen JZ International Ltd.

Paikallinen osaaminen yhdistettynä kansainvälisen toimijan tuomaan vakauteen luo meistä haastajan olemassa oleville toimijoille rahoitusmarkkinoilla. MyLenderin toiminta perustuu yhteisiin arvoihimme, jotka ovat: ihmisläheisyys, huolellisuus, ratkaisukeskeisyys, idearikkaus sekä asiantuntevuus.

My Lender Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston (www.avi.fi) Luotonantajarekisteriin.