Lainan hakeminen

Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen ja vakituisesti Suomessa asuva. Lisäksi raha asiat tulee olla hoidettu moitteettomasti ja hakijan tulee olla työsuhteessa, yrittäjä tai eläkeläinen, ja bruttotulot ovat vähintään 1 000 euroa kuukaudessa. Lainapäätös tehdään kokonaisarvion perusteella ja siihen vaikuttavat edellä mainittujen minimivaatimusten lisäksi kaikki lainanhakuhetkellä saadut tiedot.

Lainan voi hakea sivuiltamme yläpalkin kohdasta Hae Lainaa. MyLenderiltä voi myös saada lainatarjouksen täytettyään lainahakemuksen lainanvälittäjän palvelussa.

Hyödynnämme Kreditzin tilitietopalvelua asiakkaan taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn arviointiin: Kreditz hakee, lainanhakijan luvalla, tämän tili- ja maksuliikennetiedot suoraan hakijan pankin rajapintatietojen kautta, ja toimittaa nämä meille. Tällöin voimme arvioida asiakkaan maksukyvyn ja antaa henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Näin pystymme osaltamme ehkäisemään ylivelkaantumista ja käsittelemään lainahakemukset nopeammin. Palvelun käyttö on turvallista ja tietoja käytetään vain lainahakemusten käsittelyyn.

Lisää tietoa Kreditz-palvelusta löydät osoitteesta www.kreditz.com

Alustavan lainapäätöksen saa heti, kun on täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen. Lopullinen luottopäätös lähetetään sähköpostitse samana tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana, kun tarvittavat toimenpiteet on tehty lainahakemuksen viimeistelyksi. Lainahakemuksia käsitellään arkisin kello 19:00 asti.

Rahat ovat tilillä usein jo samana tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana, mikäli lainahakemus on hyväksytty ja laina myönnetty.

Lainahakemusta voi muuttaa tai perua ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakaspalvelun yhteystiedot: Puhelin: 0800 92202 (Ma-Pe klo 9-16) (maksuton) Sähköposti: lainahakemus@mylender.fi

Kun lainaa on hoidettu hyvin, lainalta voi tehdä nostoja ja hakea korotusta. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä, kun tämä mahdollisuus aktivoituu. Asiakaspalvelun yhteystiedot: Puhelin: 0800 92202 (Ma-Pe klo 9-16) (maksuton) Sähköposti: lainahakemus@mylender.fi

Lainaa voi hakea vain sähköisesti, ja käytössämme on sähköinen allekirjoittaminen. Tarvitset siis joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen hakeaksesi lainaa.

Lainaa koskevat kysymykset

Kuukausierä muodostuu lainanlyhennyksestä, korosta sekä mahdollisesta avaus- tai tilinhoitomaksusta.

Ei vähennetä. Maksamme aina tilille haetun lainan määrän kokonaisuudessaan. Avausmaksu lisätään lainapääomaan ja maksetaan takaisin kuukausierissä.

Lainansaajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus ilmoittamalla siitä kirjallisesti 14 päivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on hyväksytty ja myönnetty lainan määrä on maksettu lainansaajan pankkitilille tai siitä myöhäisemmästä ajankohdasta, jona lainansaaja on saanut sähköisesti tai muulla tavalla kappaleen lainasopimuksesta ehtoineen sekä ennakkotiedot. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla tai postitse, ja siinä tulee olla hakijan henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta sekä hakijan nimi.

Laskut ja lainan maksaminen

Laskut voi saada joko paperilaskuna postitse tai e-laskuna. E-laskun voi ottaa käyttöön verkkopankissa kohdassa e-laskut ja valitsemalla MyLender SPV laskuttajaksi. E-laskun käyttöönottoa varten tarvitaan lainan viitenumero. Viitenumero löytyy paperilaskusta tai sen voi pyytää laskutuksestamme. Laskutuksen yhteystiedot: Puhelin: 030 105 690 (klo 9-16) (pvm, mpm) Sähköposti: mylender@oklaskutus.fi

E-lasku toimii kuten suoraveloitus. Lähetämme laskun verkkopankkiin, missä sen voi asettaa maksettavaksi automaattisesti eräpäivänä.

Lyhennysvapaan kuukauden voi hakea Online-palvelussamme tai ottamalla yhteyttä laskutukseemme. Lyhennysvapaan kuukauden voi saada laskuttamattomaan laskuun. Laskutuksen yhteystiedot: Puhelin: 030 105 690 (klo 9-16) (pvm, mpm) Sähköposti: mylender@oklaskutus.fi

Kyllä. Lainaa voi maksaa kuluitta nopeammin tai maksaa sen etuajassa pois. Korkoa maksetaan vain siltä ajalta, kun laina on käytössä. Lainan lyhentäminen nopeammin pienentää maksettavien korkojen ja lainanhoitokulujen määrää.

Suuntaa antavan lainan loppusaldon voi katsoa Online-palvelussamme osoitteessa online.mylender.fi. Kun olet maksamassa lainan pois, pyydä tarkka kokonaissaldo laskutuksestamme. Laskutuksen yhteystiedot: Puhelin: 030 105 690 (klo 9-16) (pvm, mpm) Sähköposti: mylender@oklaskutus.fi

Eräpäivän voi muuttaa Online-palvelumme kautta. Eräpäivän voi myös muuttaa soittamalla laskutukseen. Laskutuksen yhteystiedot: Puhelin: 030 105 690 (klo 9-16) (pvm, mpm) Sähköposti: mylender@oklaskutus.fi

Suoritus kirjautuu lainaan yleensä 1-2 pankkipäivän kuluttua maksupäivästä.

Maksuvaikeuksien yllättäessä pyydämme ottamaan pikimmiten yhteyttä laskutukseemme. Laskutuksen yhteystiedot: Puhelin: 030 105 690 (klo 9-16) (pvm, mpm) Sähköposti: mylender@oklaskutus.fi

Uuden laskun voit pyytää laskutuksestamme. Vaihtoehtoisesti voit maksaa laskun myös suoraan Online-palvelussamme. Laskutuksen yhteystiedot: Puhelin: 030 105 690 (klo 9-16) (pvm, mpm) Sähköposti: mylender@oklaskutus.fi

Kun laina on siirretty perintään, pyydämme ottamaan yhteyttä perintäämme. Perinnän yhteystiedot: Puhelin: 030 105 620 (ma-to 8-18 ja pe 8-17)

MyLenderin Online-palvelu

Online-palveluumme kirjaudutaan osoitteessa https://online.mylender.fi. Kirjautumiseen tarvitset omat verkkopankkitunnukset.

Online-palvelussamme voi: katsoa lainan tietoja, hakea lisälainaa, hakea lyhennysvapaata kuukautta, muuttaa lainan eräpäivää ja hakea kuukausierän muutosta sekä maksaa laskuja.

Muut kysymykset

Yhteystietojen muutokset, kuten osoitteenmuutos tai nimen muuttuminen, voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen lainahakemus@mylender.fi Muutokset voi myös tehdä itse Online-palvelussamme.

My Lender kuuluu Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämään kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmään. Kyselyjärjestelmä välittää järjestelmään kuuluville rahoitusyhtiöille tietoa asiakkaan luotoista ja niiden hoitamisesta. Kyselyjärjestelmän tietoja kerätään ja käytetään vain luottohakemuksen käsittelyssä. Asiakkaan tietoja ei voi hakea ilman asiakkaan lupaa siihen. Lisätietoa kyselyjärjestelmästä: http://www.asiakastieto.fi/pdf/positiiviset-luottotiedot-tietoa.pdf