Lainan hakeminen

Jotta myLender voi myöntää lainan, lainanhakijan on täytettävä minimivaatimukset: raha-asiat hoidettu moitteettomasti, vakituinen osoite Suomessa ja hakija on työsuhteessa, yrittäjä tai eläkeläinen, ja bruttotulot (palkka tai eläke, ennen veroja) ovat vähintään 1000 euroa kuukaudessa. Lainapäätös tehdään kokonaisarvoinnin perusteella ja siihen vaikuttavat edellä mainittujen minimivaatimusten lisäksi kaikki lainanhakuhetkellä saadut tiedot.

Lainan voi hakea sivuiltamme yläpalkin kohdasta Hae Lainaa. MyLenderiltä voi myös saada lainatarjouksen täytettyään lainahakemuksen lainanvälittäjän palvelussa.

Alustavan lainapäätöksen saa heti, kun on täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen. Lopullinen luottopäätös lähetetään sähköpostitse samana tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana, kun tarvittavat toimenpiteet on tehty lainahakemuksen viimeistelyksi. Lainahakemuksia käsitellään arkisin kello 19:00 asti.

Rahat ovat tilillä usein jo samana tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana, mikäli lainahakemus on hyväksytty ja laina myönnetty.

Lainahakemusta voi muuttaa tai perua ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakaspalvelun yhteystiedot: Puhelin: 0800 92202 (Ma-Pe klo 9-16) (maksuton) Sähköposti: lainahakemus@mylender.fi

Kun lainaa on hoidettu hyvin, lainalta voi tehdä nostoja ja hakea korotusta. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä, kun tämä mahdollisuus aktivoituu. Asiakaspalvelun yhteystiedot: Puhelin: 0800 92202 (Ma-Pe klo 9-16) (maksuton) Sähköposti: lainahakemus@mylender.fi

Lainaa voi hakea vain sähköisesti, ja käytössämme on sähköinen allekirjoittaminen. Tarvitset siis joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen hakeaksesi lainaa.

Lainaa koskevat kysymykset

Kuukausierä muodostuu lainanlyhennyksestä, korosta sekä mahdollisesta avaus- tai tilinhoitomaksusta.

Ei vähennetä. Maksamme aina tilille haetun lainan määrän kokonaisuudessaan. Avausmaksu lisätään lainapääomaan ja maksetaan takaisin kuukausierissä.

Lainansaajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus ilmoittamalla siitä kirjallisesti 14 päivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on hyväksytty ja myönnetty lainan määrä on maksettu lainansaajan pankkitilille tai siitä myöhäisemmästä ajankohdasta, jona lainansaaja on saanut sähköisesti tai muulla tavalla kappaleen lainasopimuksesta ehtoineen sekä ennakkotiedot. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla tai postitse, ja siinä tulee olla hakijan henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta sekä hakijan nimi.